Alex Šesták

hra na saxofon

Zlatý oříšek jsem získal v roce 2018

Moje úspěchy:

Absolutní vítěz okresního kola soutěže ZUŠ České Budějovice 2018, absolutní vítěz krajského kola soutěže ZUŠ Dačice 2018, absolutní vítěz ústředního kola soutěže ZUŠ Praha 2018 + zvláštní cena poroty za interpretaci sólové skladby, spolupráce s Orchestrem Karla Vlacha a Moondance orchestr Martina Kumžáka, vystoupení na fashion show Andělská show Český Krumlov, samostatný pořad na TV Jéčko, atd.

Co právě dělám?

05.06.2019
Ahoj,
rád bych se s Vámi podělil o další krásný muzikantský zážitek.
27.1. 2019 jsem se v doprovodu mého brášky Maxima zúčastnil prestižní soutěže Les Cles D'or pod vedením francouzského pianisty Gerarda Gahnassia. Získal jsem ve hře na saxofon první místo a trofej The Golden Key.
Od února pravidelně navštěvuji konzultační hodiny klasické hudby na plzeňské konzervatoři u pana profesora Valáška. V brzké době nás čeká několik vystoupení. Nejvíce se těšíme na spolupráci s Janem Smigmatorem, který nás pozval jako hosty na svůj květnový koncert v Malostranské besedě v Praze.

6.5.2019
Poprvé jsme vystoupili s předními jazzmany v legendární Malostranské besedě.
Děkujeme Janu Smigmatorovi a jeho kapele za nezapomenutelný zážitek a obrovskou muzikantskou zkušenost. Bylo nám ctí, zahrát si s takovými profíky a úžasnými lidmi.
Těšíme se na prosinec, kdy si tento skvělý večer zopakujeme.

Děkujeme!