Žesťová harmonie Trumpet Tune, ZUŠ Pardubice - Havlíčkova

Žesťová harmonie Trumpet Tune

Zlatý oříšek jsme získali v roce 2016

Nominace byla udělena za:

Žesťová harmonie Trumpet Tune a její členové (soutěže pro soubory tohoto typu v ČR totiž neexistují!)se neúčastní pouze koncertů a soutěží, ale vystupuje i na nejvýznamnějších kulturních a společenských akcích v Pardubicích, jako je např. mezinárodní Pardubický vinařský půlmaratón a mistrovství ČR, nejnavštěvovanější akce v centru města Rozsvícení vánočního stromu v Pardubicích nebo největší kulturní slavnosti Pardubic - Zrcadlo umění:
Naše Žesťová harmonie má od hejtmana Pardubického kraje přislíbeno i uvítání prezidenta České republiky fanfárami z opery Libuše při jeho příští návštěvě Pardubic!!
Výběr souboru dětí do 14 let hraje v tomto obsazení: Eliška Faltysová, Adéla Hašková, Jaroslav Müller, Jiří Frišman, Matěj Hudec, Vojtěch Ouřecký.
Eliška Faltysová - 1. cena v okresním, krajském a ústředním kole soutěže komorních her ZUŠ 2016, Absolutní vítěz krajského kola soutěže komorních her ZUŠ 2016, Zvláštní ocenění v krajském kole za mimořádnou interpretaci soutěžní skladby, Postup do výběru pro jediný semifinálový večer ČSMT 2015, 1. cena v okresním kole sólové soutěže ZUŠ 2015, Cena pro nejmladšího účastníka soutěže v okresním kole sólové soutěže ZUŠ 2015, Cena pro nejmladšího účastníka soutěže v mezinárodní soutěži Žestě Brno 2015
Adéla Hašková - 1. cena v okresním, krajském a ústředním kole soutěže komorních her ZUŠ 2016, Postup do výběru pro jediný semifinálový večer ČSMT 2015, 1. cena v okresním a krajském kole sólové soutěže ZUŠ 2015, Diplom za mimořádný výkon v krajském kole sólové soutěže ZUŠ 2015.
Jaroslav Müller -1. cena v okresním, krajském a ústředním kole soutěže komorních her ZUŠ 2016, Postup do výběru pro jediný semifinálový večer ČSMT 2015, 1. cena v okresním a krajském kole sólové soutěže ZUŠ 2015.
Jiří Frišman - 1. cena v okresním, krajském a ústředním kole soutěže komorních her ZUŠ 2016, Postup do výběru pro jediný semifinálový večer ČSMT 2015.
Matěj Hudec - 1. cena v okresním a krajském kole a 2. cena v ústředním kole soutěže komorních her ZUŠ 2016, Postup do výběru pro jediný semifinálový večer ČSMT 2015, 1. cena v okresním a krajském kole sólové soutěže ZUŠ 2015
Vojtěch Ouřecký - 1. cena v okresním a krajském kole a 2. cena v ústředním kole soutěže komorních her ZUŠ 2016, 1. cena v okresním a krajském kole sólové soutěže ZUŠ 2015, 3. cena v mezinárodní soutěži Žestě Brno 2015.

Více na:
www.ausid.cz/harmonie

Co právě děláme?

18.11.2020
Pardubice se připojily k oslavám 31. výročí Sametové revoluce.. V úterý 17.11. v 17.11 zahrály českou hymnu napříč celou Českou republikou profesionální orchestry a v Pardubicích se k nim z balkónu Východočeského divadla připojilo naše špičkové Pardubické trumpetové duo ve složení Anna Palmeová a Eliška Faltysová (leader Žesťové harmonie Trumpet Tune, vítěze ZO 2016).

https://www.youtube.com/watch?v=-BQiOj-LLdg&feature=youtu.be

12.10.2020
Dobrý den, už jen dodatek k Velké pardubické.

Hymnu na zahájení letošní jubilejní 130. Velké pardubické steeplechase zahrálo naše trumpetové duo Ladies ve složení Anna Palmeová a Eliška Faltysová.
Eliška Faltysová je členem a leadrem Žesťové harmonie Trumpet Tune, vítěze ZO 2016.
I přes nepříznivé podmínky 9°C (velmi nepříjemné na ladění trubek, to zná každý dospělý žesťař) a přímé slunce do očí (nemožnost sledovat spoluhráče kvůli perfektní souhře) holky hrály skvěle a byly oceněny i velkým uznáním profesionálů z České televize.
Mrkněte: https://www.youtube.com/watch?v=3kTV0GnjGck

09.10.2020
Zdravíme všechny držitele ZO i všechny nominované do ZO!
V této těžké době jsme šťastní, že aspoň Velkou pardubickou se povedlo uspořádat, i když letos úplně poprvé bez diváků!
Jinak všechna naše vystoupení a soutěže, a to i mezinárodní, nám už od jara krachují a s tím i mnohaměsíční práce našich skvělých trumpetistů!
Tak na zahájení jubilejní 130. Velké pardubické steeplechase v neděli 11.10. v 10 hodin (na ČT sport) po zpěvačkách Heleně Vondráčkové, Evě Urbanové, Andree Kalivodové, Yvettě Blanarovičové a vloni opět sólistce Národního divadla v Praze Andree Kalivodové pro změnu zahraje českou hymnu naše excelentní Pardubické trumpetové duo ve složení Anna Palmeová a Eliška Faltysová. Eliška Faltysová je zakládajícím členem i leadrem Žesťové harmonie Trumpet Tune, vítěze ZO 2016.

26.03.2017
V polovině února jsme se v Praze v České televizi zúčastnili natáčení pořadu Planeta YO, kde jsme hráli fanfáry z Libuše a povídali si s moderátory o hře na trubku. Do hlavního města jsme opět z Pardubic zavítali poslední březnovou sobotu. Náš soubor vystoupil jako host na dvou koncertech nejlepšího českého komorního orchestru - Pražské komorní filharmonie v Domě umělců, v Rudolfinu. Samotné koncerty a obrovský aplaus zaplněného sálu byly pro nás neskutečným zážitkem.

Zlatý oříšek Vám přinášejí

Partner