Nela Fialová

poezie

Zlatý oříšek jsem získala v roce 2015

Moje úspěchy:

V loňském roce jsem získala Zlatý oříšek Středočeského kraje a postoupila do celostátního kola, kde jsem již na ocenění nedosáhla. Účast ve Zlatém oříšku mě ale motivovala k další literární tvorbě a účasti v literárních soutěžích. Během loňského školního roku jsem napsala mnoho nových básní a vrhla jsem se do přípravy své první básnické sbírky. Za technické podpory pana učitele ze ZUŠ, který mi zprostředkoval kontakt s vydavatelstvím, mi v červnu vyšla básnická sbírka SLEPICE V AFRICE v nákladu 1500 kusů. Částku 10.000,- Kč, kterou jsem získala na svoji činnost od Zlatého oříšku, jsem investovala do vydání sbírky. Kniha je dostupná v internetových i kamenných knihkupectvích.
Během roku 2015 jsem se zúčastnila následujících soutěží:
Celostátní soutěž MĚLNICKÝ PEGAS 2014 – získala jsem 1. místo za poezii v kategorii do 15-ti let.
Mezinárodní výtvarná a literární soutěž KLADENSKÁ VEVERKA - získala jsem 1. místo a cenu zakladatele soutěže za soubor fotografií a literárních prací.
Literární soutěž STUDENTI PÍŠÍ – umístila jsem se na 1. místě.
Literární humoristická soutěž ŘEHEČSKÁ SLEPICE – získala jsem 1. místo za poezii v kategorii dospělých.
Literární a recitační soutěž MACHARŮV BRANDÝS – získala jsem 1. místo za poezii, cenu knihovny a cenu knihkupectví. V recitační části soutěže jsem se umístila na 2. místě.
Národní soutěž dětského literárního projevu NÁŠ SVĚT vyhlášená MŠMT - v rámci veletrhu Svět knihy jsem byla oceněna za svoji literární tvorbu.
Celostátní literární soutěž MALÁ PROSEČ TERÉZY NOVÁKOVÉ – umístila jsem se na 1. místě v kategorii poezie.
Celostátní přehlídka MLÁDÍ A BOHUSLAV MARTINŮ v Poličce - za báseň o Bohuslavovi Martinů jsem získala stříbrné pásmo.
Celostátní umělecká soutěž DOMÁCÍ MAZLÍČCI – získala jsem 2. místo za poezii.
Mezinárodní vědomostní a literární soutěž LIDICE PRO 21. STOLETÍ - získala jsem cenu poroty za literární práci v kategorii 10-14 let.
Literární a výtvarná soutěž POŽÁRNÍ OCHRANA OČIMA DĚTÍ – v okresním kole jsem se umístila na 1. místě.
Celostátní soutěž MĚLNICKÝ PEGAS 2015 – zde jsem získala 1. místo za poezii v kategorii do 15-ti let. Mé další zájmy jsou: HRA NA KLAVÍR – Celostátní klavírní soutěži Karlovarská růžička 2014 jsem získala 2. místo // V klavírní soutěži ZUŠ 2014 jsem získala 1. místo (okresní kolo), 2. místo (krajské kolo) // Na celostátní přehlídce Mládí a Bohuslav Martinů 2014 jsem získala Bronzové pásmo // Celostátní klavírní soutěži Prague Junior Note 2014 jsem získala čestné uznání. Dále mě zajímá: ZPĚV, HRA NA KLÁVESY, HRA NA FLÉTNU, LITERÁRNĚ DRAMATICKÝ KROUŽEK, LATINSKO-AMERICKÉ TANCE...

Zlatý oříšek Vám přinášejí

Partner