Ty vůbec nevíš o čem ten život je

Tvorba divadelních přestavení od napsání scénáře, režii, scénografii, práce s dětmi, akce pro děti a spoluúčastns obnově českých tradic.


Krajská nominace nám byla udělena v roce 2014

Naše úspěchy:

Vyprodukovali jsme a zahráli několik divadelních her na veřejné scéně, vytvořili několik akcí pro předškolní děti, iniciujeme obnovení českých tradic jako masopust nebo vynášení Morany. Pomáháme s úklidem na starém keltském sídlišti Chvojen. Hrajeme divadélka pro děti v mateřských školách. Byl o náší činnosti natočen rozhovor na rádiu Sázava.

2015 - Vítězství v projektu DreamCatcher.

Co právě děláme?

07.02.2015
Chystáme pohádku Lví král. Připravujeme scénář a pracujeme na kulisách. Vyrábíme slona, žirafy, pakoně, hyeny a další kostýmy zvířat, které v něšem příběhu inspirovaném známou moudrou pohádkou, vystupují. Je to výzva! :-)

07.02.2015
Naše divadelní skupina Ty vůbec nevíš o čem je život byla oceněna v projektu DreamCatcher.

23.01.2015
Ahoj kamarádi, v zimě jsme pro vás připravili novou pohádku Ježíškova stávka. Vymysleli jsme si svůj vlastní příběh o Ježíškovi a sami jsme výtvarně ztvárnili jeho postavu. Přece nechceme našeho Ježíška zaměňovat se Santou či Dědou Mrázem!!!! :-) V naší pohádce je Ježíšek trochu jako my, děti... Nechce se mu vstávat! To by ale bylo, aby letos nenadělil dárečky dětem! Pohádku jsme zahráli malým i velkým v Poříčí nad Sázavou na návsi při rozsvicení vánočního stromečku.

Zlatý oříšek Vám přinášejí

Partner