Dětský balet Praha, z.s.

dětský baletní soubor

Zlatý oříšek jsme získali v roce 2018

Naše úspěchy:

Jsme první dětský baletní soubor v Praze, který se věnuje zpracování významných baletních děl a tvorbě nových výpravných představení, která jsou ztvárněna pouze dětskými tanečníky.
Máme profesionální přístup, nabízíme opravdovou zábavu a odlišné možnosti, jak mohou děti trávit svůj volný čas. Dětský Balet Praha zve ke spolupráci mnoho významných pedagogů, choreografů a umělců, kteří patří mezi špičku v tanečním odvětví.
Náš repertoár a výuka zahrnují:
Klasický tanec - balet
Lidový a charakterní tanec
Současné moderní taneční styly
Taneční gymnastika, pantomima, herectví
U nás tančí děti pro radost, vystupují pravidelně v mnoha významných projektech a nádherných celovečerních představeních! Na všech soutěžích, kde se učástníme, získáváme ocenění, ale soutěžní činnost není naší prioritou. CHCEME TANČIT A HRÁT PRO ŠIROKOU VEŘEJNOST:). KAŽDÉ NAŠE PŘEDSTAVENÍ, KDE SPOLEČNĚ VYSTUPUJE VŽDY CCA 130 - 150 DĚTÍ SOUČASNĚ, JE NEJVĚTŠÍM ÚSPĚCHEM. PŘI KAŽDÉ NAŠÍ AKCI SE SNAŽÍME NAVÍC NĚCO HEZKÉHO PODPOŘIT. PATRONEM DBP SE STAL V ČERVNU 2018 PAN VLASTIMIL HARAPES - což je pro DBP velká čest a od tohoto umělce největší výraz ocenění.
PREMIÉRY PŘEDSTAVENÍ: PRO MICHAELA JACKSONA, LOUSKÁČEK, ALENKA V ŘÍŠI DIVŮ, KOUZLO VÁNOC, PETER PAN - VŽDY NÁVŠTĚVNOST 500 - 800 diváků. V PŘEDSTAVENÍCH ÚČINKUJÍ S NAŠIMI DĚTMI TAKTÉŽ NAPŘ. SÓLISTÉ BALETU ND.
DÁLE ÚČAST DBP VE VELKÝCH PROJEKTECH - NAPŘ. ČESKÁ MISS, MUZIKÁL SHREK, ATD.
OCENĚNÍ NA MNOHA MEZINÁRODNÍCH SOUTĚŽÍCH.
DBP získává pravidelně již několik let TITUL PARTNER UNICEF jako výraz ocenění za pomoc dětem.
100% úspěšnost v přípravě a přijetí našich členů na taneční konzervatoře a Hudební akademii múzických umění v Praze.

Co právě děláme?

12.04.2019
Již za 4 dny uvedeme premiéru našeho nového baletu Z pohádky do pohádky! Moc se na všechny těšíme! Informace na www.detskybaletpraha.cz

22.03.2019
V současné době se pilně připravujeme na naše další představení. Dne 16. dubna 2019 uvedeme v pražském divadle Broadway premiéru celovečerního českého baletu Z pohádky do pohádky. Moc se těšíme a srdečně zveme všechny taneční nadšence!

Zlatý oříšek Vám přinášejí

Hlavní partner

Partner

Partneři soutěže