Šárka Kosařová

jezdectví - drezura


Krajský Zlatý oříšek jsem získala v roce 2017

Moje úspěchy:








Byla jsem nominována za:

můj největší úspěch, tedy zisk bronzové medaile v kategorii dětí na MČR v Brně na Panské Líše. Mezi mé další úspěchy letošní sezony patří 3. místo na drezurním šampionátu Junioři L ve Zduchovicích, vítězství na drezurních závodech v Suché, Josefově, Svobodě nad Úpou či Dolním Přímu, cenná druhá místa na hojně obsazených drezurách v Nových Zámcích, Těšánkách, v konkurenci TOP jezdkyň ČR, vždy v úlohách stupně \"L\". Na závodech startuji pravidelně každé dva týdny, někdy i častěji. Většinou jsou to vícedenní drezurní závody po celé ČR, vloni jsme zavítali i na Slovensko, letos bohužel jejich termíny kolidovaly s významnými závody v ČR.

Tento víkend se zúčastním se dvěma koňmi oblastních závodů ve Svobodě nad Úpou a příští víkend mě čeká celostátní finále Národního poháru dětí a mládeže (NPDM) ČJF v Hradištku u Sadské, kam bylo pozváno pouze deset nejlepších jezdců z daných věkových kategorií. V kvalifikacích pro NPDM jsem obsadila druhé místo.

Třetím rokem jsem zařazena do Centra talentované mládeže v disciplíně drezura. Dojíždím s desetiletoiu Rusalkou na zimní přípravu do Královic u Slaného. Od října mě čekají tréninky s trenérkou holandské reprezentace Monique Peutz, samozřejmě v anglickém jazyce.

Koně máme doma, samozřejmostí je každodenní péče o ně, včetně krmení a místování. Nemám k dispozici halu ani drezurní obdelník, o to více si cením svých úspěchů. Na pastvinách nám vyrůstají 4 mladí koně, které budeu v následujících letech prezentovat ve skokových, ale hlavně drezurních soutěžích.

Zlatý oříšek Vám přinášejí

Partner

Mediální partneři

Partneři soutěže

Pod záštitou

Děkujeme