Kryštof Vaněk

fotografie, literatura, hudba, sport

Zlatý oříšek jsem získal v roce 2019

Moje úspěchy:

1. místo republikové finále fotografie "Clona" 2019,
Sig literární tvorba (Mensa) - cena poroty v kategorii Próza 2018 - povídka vyšla ve sborníku "Po bouři",
2 x 1. místo celoroční fotografické soutěže pod záštitou MŠMT "Příroda objektivem" na téma "Z očí do očí" a "Němí svědkové dávné minulosti" - 2018,
1. místo krajské kolo literární soutěže "Kde končí svět", kategorie próza, Uherské Hradiště 2019 - povídka vyšla ve sborníku,
2. místo 8. ročníku národní soutěže Hradecké Guitarreando 2019,
1. místo extrémní překážkové závody Wilsonka race - Hartvíkovice 2018.

Byl jsem nominován za:

za výjimečné dovednosti v hudbě, literatuře, fotografii a sportu

Co právě dělám?

01.01.2021
Po krátké odmlce se opět ozývám, tentokrát s třetím místem v mezinárodní literární soutěži „Strašidla?!“ pro děti a mládež v kategorii próza.

26.12.2020
Ačkoliv tato doba stále nepřeje veřejným akcím, mám radostnou zprávu. Alespoň na dálku mohlo dojít k předání ocenění za literaturu. Tentokrát druhé místo za poezii, básně byly otištěny v almanachu „Nic, jen voda“.

04.10.2020

Děkuji všem, kteří mě podpořili svými hlasy v anketě Zlatého oříšku čtenářů časopisu ABC.
https://www.instagram.com/p/CFeudegnWDC/

03.10.2020
Konečně nacházím chvilku času, abych se s vámi v krátkosti podělil o události posledních týdnů. Právě došlo k ukončení výstavy mých fotografií, která byla součástí Salonu výtvarníků v Hranicích. Zde jsem měl mimo jiné možnost zahrát si na vernisáži po boku mé sestry saxofonový duet.
Další výstava probíhá v Otrokovicích. Najdete zde na šedesát fotografií přírody, živočichů, z cest … Vystavovaná díla jsou průřezem mé tvorby. Bude zde ke zhlédnutí až do konce roku.

15.07.2020
Konec školního roku byl nejen ve spojení s krásným Absolventským koncertem na zámku, ale dorazilo mi domů další ocenění, tentokrát z Polského institutu, zvláštní uznání ve výtvarné soutěži na téma „Včely - královny života.“

06.07.2020
Také letos se mi podařilo zabodovat ve fotografické soutěži Clona. Na téma „úsměv“ jsem získal druhé a třetí místo. Ve fotografii přírody jsem kromě druhého a třetího místa obdržel i zvláštní cenu poroty.

11.06.2020
Po krátké pauze o sobě dávám opět vědět, tentokrát s oceněním, které mile překvapilo i mě samotného.

22.05.2020
Tak se opět ozývám, abych se s Vámi podělil o další můj úspěšný literární počin, kterým byl 7. ročník celostátní literární soutěže na téma ČAPKOVINY aneb Žijeme s knihou. V soutěži jsem obdržel v kategorii 2. st. ZŠ a nižšího stupně víceletých gymnázií zvláštní ocenění poroty.

09.04.2020
Je nesmírná škoda, že je spousta soutěží a akcí pozastavených. Nicméně bych se s Vámi rád, i v tak nelehké době, podělil o příjemné zjištění. V jarním kole fotografické soutěže „Barevná příroda“ jsem získal 2. místo.

10.02.2020
Právě jsem se vrátil z VŠCHT v Praze, odkud jsem si přivezl dvě krásné ocenění z fotochemické soutěže "Svět (je) chemie". Fotografie s názvem "Difuze manganistanu draselného ve vodě" získala 3. místo a "Modrá záře v baňce" se stala vítězem internetového hlasování. Součástí výhry byl také fotografický chemický workshop, kde jsme si chemii mohli vyzkoušet v praxi. Během provádění pokusů vzniklo i mnoho zajímavých fotografií.

02.02.2020
Rád bych se s vámi podělil o nejčerstvější úspěch, kterým je 1. místo v celoroční fotografické soutěži "Příroda objektivem". Této soutěže se hodlám účastnit i v roce letošním, ovšem tentokrát poprvé ve vyšší věkové kategorii.

Generální partner

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

S podporou

Děkujeme všem,
kteří podporují
nadání a úspěchy
dětí České republiky!