Adéla Křivánková

populární zpěv

Nominaci jsem získala v roce 2019

Moje úspěchy:

Vlastní originální píseň Parfém představená v Českém rozhlase Ostrava v rozhovoru s moderátkorkou Kateřinou Huberovou označeném jako Zpěvačka Adéla Křivánková a hudební pedagog Táňa Wajs.
1. místo v mezinárodní soutěži amatérských zpěváků populární hudby Talent Havířov 2018 s písní Something New od Nikki Yanofsky.
2. místo v Československé pěvecké soutěži v klasickém a populárním zpěvu Hlas Slezska 2018.
4.10. 2019 finalistka Mezinárodní pěvěcké soutěže Sanremojunior 2019/2020, která vyvrcholí v únoru 2020 v divadle Hybernia.
Vlastní veřejná koncertování jako zpěvačka ADELA 2018-2019 na společenských a kulturních akcích Den Obce Pržno, Dětský den Ostrava, Vítání jara na Opálené, Dřevařský festival.
Sólová veřejná vystupování jako studentka Pop academy Ostrava, např. Bambifest Ostrava 2019, Klub Parník 2018, 2019 Vánoční koncerty s písní od Lady Gaga Always Remember Us This Way účastnice Campu Česko zpívá, Young Talent Camp s vystupováním na Hudebním trutnovském létě 2019 s písní od Lady Gaga Look What I Found.

2021 - Celkové 5. místo na mezinárodní pěvecké soutěži zpěváků z 23 zemí Bravoeurovision online junior festival a 3. místo v této soutěži dle pořadatele této mezinárodní soutěže.

2020 - Další autorská píseň Vánoční valčík a videoklip k písni https://www.youtube.com/watch?v=fQQ955jj79U&feature=youtu.be

2020 - Další autorská píseň Vánoční valčík a videoklip k písni https://www.youtube.com/watch?v=fQQ955jj79U&feature=youtu.be

2020 - Má autorská píseň Parfém získala v hitparádě Českého rozhlasu Rádia Junior od září 2020 4 x 1. místo

192 - Finalistka mezinárodního pěveckého festivalu SanremoJunior Speciál 2020

2019 - Diamonds Voice Praha - mezinárodní pěvecká soutěž - vítěz ve své žánrové a věkové kategorii

Byla jsem nominována za:

za výrazné úspěchy v populárním zpěvu

Co právě dělám?

10.04.2021
Chci poděkovat Zlatému oříšku za podporu v mezinárodní soutěži Bravoeurovision junior online festival, která proběhla v únoru 2021 na Youtube. Zpívala jsem píseň I See Red. Video jsem přiložila k tomuto příspěvku. Byl to pro mne velký zážitek, neboť jsem bojovala jako jediný zpěvák z České republiky za naši zem s ostatními zpěváky z 23 zemí z celého světa. Konkurence byla obrovská, neboť zpěváky byli junioři, kteří se účastnili v minulosti talentových soutěží jako je Eurovize, Voice Kids, Sanremojunior, X faktor. Jsem hrdá na to, že jsem se umístila v Top 5 a získala tak na základě hodnocení poroty a veřejnosti celkově 5. místo, sám pořadatel soutěže mne umístil na 3. místo a zástupce poroty za Mexickou Eurovizi dokonce na 1. místo.

07.12.2020
Mám radost, že jsem vydala již druhý videoklip k písni Vánoční valčík, kterou pro mne složila Niké Vopalecká, jde opět o autorskou píseň, odkaz je níže:https://www.youtube.com/watch?v=fQQ955jj79U&feature=youtu.be
Klip se natáčel na krásném srubu ve Frýdlantu nad Ostravicí, natáčení jsem si opět užila, byla radost zpívat v tak nádherném prostředí Beskyd. Brzy se těším na další, můj třetí singl. Bude to opět moderní taneční píseň, jako můj první singl Parfém. Mějte se krásně, hezký Advent. Vaše Adela

17.11.2020
Všechny moc zdravím, dlouho jsem se odmlčela, neboť pěvecké akce byly z důvodu Covidu zrušeny na jaře i nyní, bohužel byl zrušen i Mezinárodní festival v Petrohradu, kam jsem měla jet soutěžit v květnu tohoto roku, pozastaven je i Mezinárodní festival Sanremo Junior 2020 v Praze, kde jsem se také přihlásila. O to víc jsem doma trénovala a věnovala se vlastním projektům a menším akcím jako je hraní s kapelou. V dubnu tohoto roku jsem vydala svůj první videoklip k písni Parfém, který se v září 2020 dostal do hitparády Českého rozhlasu Rádia Junior a písnička již 4x získala zlatou, tedy 1. místo v hitparádě. Během léta jsem natáčela další mé nové autorské vlastní písně a vzhledem k blížícím se Vánocům jsem právě dotočila nový videoklip k mému druhému singlu Vánoční valčík, na který se moc těším a již brzy bude hotový a připravený k vydání a zveřejnění na youtube. Vaše Adela

15.04.2020
Zdravím všechny příznivce Zlatého oříšku, koncem února jsem se zúčastnila Mezinárodního pěveckého festivalu Sanremojunior 2020 Speciál v Divadle Hybernia Praha, který byl pro mne obrovským zážitkem, kdy jsem zpívala s jedinečným ženským orchestrem Bon art pops orchestra píseň od Grace You don´t own me. Stala jsem se tak finalistkou tohoto festivalu, jehož oceněním pro mne byla vzácná váza z dílny Bořka Šípka.

09.02.2020
Moc všechny zdravím, mám za sebou mezinárodní pěveckou soutěž Diamonds Voice 2019, kde jsem se stala vítězkou ve své žánrové a věkové kategorii. Dále se připravuji na Mezinárodní pěvecký festival SanremoJunior 2020 Speciál, který vyvrcholí v Praze v divadle Hybernia 19.2.2020, tak mi držte palce:)

Generální partner

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

S podporou

Děkujeme všem,
kteří podporují
nadání a úspěchy
dětí České republiky!