ZUŠ B. Smetany Nové Město nad Metují

současný tanec, improvizace, choreografie

Nominace nám byla udělena v roce 2018

Naše úspěchy:

Soubor pracuje s technikou i choreografickou formou současného tance. Děvčata mají výborný kolektiv, velmi oblíbenou mají i taneční improvizaci. To je vede k seberealizaci v tanci a podílejí se tak i na tvorbě choreografií.
6. 6. 2018 - Finálový večer Taneční učitelé roku 2018 (pořádá Taneční centrum Praha), choreografie Chrono numero (hudba Ty Syčáci).
27. - 29. 4. 2018 - Celostátní kolo pantomimy a pohybového divadla – XXIII. Otevřeno (Městské divadlo Kolín), choreografie Chrono numero (hudba Ty Syčáci), účast v přehlídce i ve slavnostním galaprogramu.
17. 4. 2018 - Krajské kolo soutěže žáků ZUŠ v Hronově, choreografie Chrono numero (hudba Ty Syčáci), Stříbrné pásmo a ocenění za naplnění tématu.
28. 3. 2017 - Okresní kolo soutěže žáků ZUŠ v Červeném Kostelci, choreografie Chrono numero (hudba Ty Syčáci), Zlaté pásmo a ocenění za rytmické cítění a výběr námětu.
2. 6. 2017 - Finálový večer Taneční učitelé roku 2017 (pořádá Taneční centrum Praha), choreografie Veverka (hudba Yellow Sisters), zisk 5.ceny.

Generální partner

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

S podporou

Děkujeme všem,
kteří podporují
nadání a úspěchy
dětí České republiky!