Daniel David Kaplan

sportovní gymnastika

Zlatý oříšek jsem získal v roce 2018

Moje úspěchy:

2018 ŘÍJEN - VÍTĚZ MEZINÁRODNÍHO ZÁVODU v ČR (8 zemí),
2018 ŘÍJEN - VÍTĚZ MEZINÁRODNÍHO ZÁVODU v ANGLII,
2018 ČERVEN - MISTR ČESKÉ REPUBLIKY 2018,
2018 DUBEN - 3.místo MEZINÁRODNÍ ZÁVOD ve ŠVÝCARSKU BRADLA,
2017, 2016, 2015, 2014 každý rok MISTREM ČR,
...také je několikanásobným Přeborníkem Hl. m. Prahy a vítězem mnoha národních a nyní i mezinárodních závodů.

2019 - PŘEBORNÍK HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY

Co právě dělám?

28.05.2019
Po loňských výsledcích a dlouhých 3 měsících trénování jsem 4.4.2019 ráno vyrazil na první letošní závod a zárověn poprvé jako člen juniorské reprezentace ČR do Berlína na INTERNATIONAL JUNIOR TEAM CUP 2019. Je to naprosto úžasný závod, kde nastupují týmy reprezentantů těchto zemí: USA, KANADA 3x, BRAZÍLIE, VELKÁ BRITÁNIE, ISLAND, FINSKO, ŠVÉDSKO, NORSKO, PORTUGALSKO, ŠPANĚLSKO, FRANCIE, NĚMECKO, ITÁLIE 2x, ŠVÝCARSKO 2x, LUCEMBURSKO, NIZOZEMÍ 2x, ČESKÁ REPUBLIKA 2x, RAKOUSKO, RUSKO, BĚLORUSKO, LITVA, ÁZERBÁJDŽÁN, RUMUNSKO, ISRAEL, TURECKO, a k tomu i 10 týmů z německých klubů, takže to je vlastně takové malé “Mistrovství světa”… Díky tomuto závodu kde jsem prvním rokem mezi juniory, a mohu se tak setkávat s opravdu kvalitními staršími závodníky z celého světa, jsem získal spostu nových zkušeností. Především protože zde byli velmi znamí a dobří gymnasté a mohl jsem živě sledovat jejich sestavy a díky nim zlepšovat i ty své. A i v této obrovské konkurenci jsem skončil na slušném 34.místě a už se těším na další ročník, kde bych se chtěl umístit ve finále mezi TOP 8, držte mi palce.

Dále bych se chtěl podělit o můj výsledek ze závodu z Widnau ve Švýcarsku, který následoval týden po závodě v Berlíně. Tohoto závodu se účastanilo 7 zemí: Francie, Německo, Švýcarsko, Rakousko, Česko, Chorvatsko a Maďarsko. Byl to pěkně udělaný mezinárodní závod s velmi kvalitními a zkušenými soupeři z Evropy. Celý šestiboj se mi celkem povedl, až na mé nejoblíbenější nářadí - koně na šíř, kde jsem to neustál a spadl, čímž jsem se umístil na 22. místě.

V sobotu 25.5. 2019 jsem závodil na Krajském Přeboru hlavního města Prahy, který byl zároveň kvalifikací na Mistrovství České republiky 2019 a tento závod se odehrával v mé domácí hale SK Hradčany. Zde jsem splnil bodový limit na Mistrovství České republiky a zároveň jsem se zde stal Přeborníkem hlavního města Prahy i pro rok 2019.

Tímto bych Vás chtěl zároveň pozvat do Třince na MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2019 ve sportovní gymnastice Mistrovské třídy, které se bude konat v sobotu 1.6.2019 a finálová nářadí v neděli 2.6.2019 v hale STaRS TŘINEC, a já zde budu ze všech sil bojovat o Juniorský Mistrovský titul ????. Závodí zde také muži, ženy a juniorky, takže jistě to bude velmi zajímavá sportovní podívaná...

Generální partner

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

S podporou

Děkujeme všem,
kteří podporují
nadání a úspěchy
dětí České republiky!