Ivan Kříž

hra na akordeon

Nominaci jsem získal v roce 2016

Moje úspěchy:

0 - 2. místo na Mezinárodní akordeonové soutěži v Praze

Byl jsem nominován za:

Březen 2016: 1. cena s postupem v krajském kole Národní soutěže ZUŠ ve hře na akordeon - Náchod (zde též cena za absolutního vítěze soutěže a zvláštní cena poroty za stylovou interpretaci jedné ze skladeb).
Duben 2016: 2. cena na Mezinárodní akordeonové soutěži Ostrava 2016.
Květen 2016: 1. cena v ústředním kole Národní soutěže ZUŠ ve hře na akordeon - Plzeň.
Listopaad 2016: zlaté pásmo na Mezinárodní akordeonové soutěži v Praze (jediný reprezentant České republiky, který se umístil ve zlatém pásmu).

Co právě dělám?

07.05.2018
Ahoj všem,rád bych se s vámi podělil o radost ze svého dalšího soutěžního úspěchu. 12. dubna jsem se zúčastnil Mezinárodní akordeonové soutěže v Ostravě, kde jsem v silné konkurenci dalších 20 soupeřů získal ve své kategorii 2. místo a zároveň jsem byl v této kategorii nejlepším reprezentantem České republiky. Nyní mám před sebou ještě spoustu vystoupení a po prázdninách se budu připravovat na Národní soutěž ZUŠ. Zatím ahoj a přeju vám pěkné jaro.

20.11.2017
Ahoj všem,
rád bych se s vámi podělil o své úspěchy za uplynulého půl roku. Tím nejaktuálnějším je moje účast na Mezinárodní akordeonové soutěži v Praze, kde jsem začátkem listopadu ve své kategorii získal stříbro. Ve velké konkurenci (v kategorii nás bylo 27) jsem tak mohl poměřit své dovednosti i se staršími soutěžícími hned z několika evropských zemí.
V dubnu jsem byl za své loňské úspěchy ve hře na akordeon oceněn naším panem starostou a dalšími zástupci města jako reprezentant Chlumce nad Cidlinou.
V květnu jsem měl velký úspěch na výchovných koncertech pro ZŠ, které pořádá naše ZUŠka v chlumeckém kulturním domě. Vystupoval jsem v kostýmu klauna, takže jsem svoje spolužáky nejen pobavil, ale doufám, že některé třeba i inspiroval k tomu, aby také začali chodit do hudebky.
Teď mě čeká přechod na větší nástroj a zároveň práce na novém repertoáru, protože v dubnu příštího roku bych rád jel na Mezinárodní akordeonovou soutěž do Ostravy a pokud to dovolí finance, tak i někam do zahraničí.
Mějte se hezky, zatím ahoj.

Generální partner

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

S podporou

Děkujeme všem,
kteří podporují
nadání a úspěchy
dětí České republiky!