Ludmila Rosenbaumová

hra na příčnou flétnu

Nominaci jsem získala v roce 2015

Moje úspěchy:

2015: 1. místo v ústředním kole soutěže ZUŠ ve hře na příčnou flétnu.

Video je možné stáhnout z adresy:
http://www.rosenbaumcz.com/ludmila_rosenbaumova.vob

Následující video z koncertu Příběhy hudebních úspěchů je možno si prohlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=37yFcxBiafE&feature=youtu.be:

20:54 H. R. Sinisalo - Miniatura č. 3,
21:42 L. Boulanger - Nocturno.

Ludmila se úspěšně věnuje také korejskému bojovému umění Taekwon-do.

2016 - 1. místo Mistrovství ČR v taekwondu - poomsae

2016 - 1. místo v ústředním kole soutěže ZUŠ v komorní hře s převahou dechových nástrojů a cena absolutního vítěze

Co právě dělám?

08.05.2016
Mám za sebou velice náročný víkend. V pátek jsme s holkami z kvartetu v Orlové vybojovaly 1. místo ve velice silně obsazené kategorii (20 souborů!) a protože jsme měly plný počet bodů, získaly jsme i ocenění absolutního vítěze! :) Z Orlové jsem jela do Košic, kde jsem měla 7. května s českou taekwondí reprezentací závody v technických sestavách, ze kterých jsem si odvezla zlatou medaili. A jelikož jsme byly s kvartetem vybrány na koncert vítězů, tak jsme dneska zase jely zahrát dvě skladby do Orlové.

Zbytek května bude velice náročný, čeká mě to Mistrovství ČR v taekwondu a slavnostní koncert, a to je jenom zlomeček akcí, na kterých budu muset být. Tak zatím ahoj :)

21.03.2016
Tak mám za sebou krajské kolo soutěže. S triem i kvartetem jsme v našich kategoriích získali první místo. Do celostátního kola mohl postoupit bohužel jen jeden z nás, a porota vybrala kvartet, takže na začátku května pojedeme bojovat do Orlové.

03.03.2016
Dnes sice není dvacátého února, ale třetího března, a já mám po okresním kole soutěže v komorní hře. S triem i kvartetem jsme dostali 1. místo a postupujeme do krajského kola, které je už za dva týdny, takže máme co dělat, abychom naše skladby dostali ještě na větší úroveň. Co se taekwonda týče, na Havířovském poháru jsem získala dvě zlaté medaile za trojice a dvojice, a stříbro v jednotlivcích. Na TNT Cupu v Tullnu jsem byla v jednotlivcích druhá, ve dvojicích taky a ve trojicích zlato. Další závody jsou až v květnu, mistrovství republiky, tak uvidíme jak to všechno dopadne :)

28.01.2016
Od předávání cen už nějaký ten pátek uplynul a i já mám pár novinek :)
První zpráva, týkající se taekwonda, je, že jsem 23. ledna úspěšně složila zkoušky na 1. kup - to je poslední pásek před mistrovským. Velmi si toho cením, protože v našem klubu se moc lidí tak daleko nedostalo. Teď se chystám na závody v Havířově, které se budou konat 14. února, a na závody v rakouském Tullnu, které se uskuteční 20. února.

Druhá novinka je ta, že jsem dnes s triem Trialog a kvartetem Tutti Flutti postoupila ze školního kola do okresního :) Teď obě tělesa čeká měsíc plný cvičení, zkoušek, cvičení a zase zkoušek, ale těším se, až to 3. března v okrese pořádně rozbalíme ;)

Tak to je zatím všechno, držte mi (a samozřejmě dalším členům Trialogu a Tutti Flutti) palečky a další zprávy kolem 20. února ;)

Generální partner

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

S podporou

Děkujeme všem,
kteří podporují
nadání a úspěchy
dětí České republiky!