Kristýna Pěnkavová

Stolní tenis

Zlatý oříšek jsem získala v roce 2015

Moje úspěchy:

Mistr České republiky ve dvouhře mladších žákyň 2015
Mistr České republiky ve čtyřhře mladších žákyň 2015

Co právě dělám?

05.02.2017
Ahoj,nejdříve bych chtěla poblahopřát všem vítězům Zlatého oříšku 2016 a popřát hodně úspěchů.Určitě mají krásné vzpomínky na natáčení nebo třeba na tiskovou konferenci, kde jsme ochutnali úžasný oříškový dort.
My máme v pingpongu stále napilno.Každý týden se koná nějaká akce.Buď probíhají ligové soutěže, turnaje nebo soustředění.Teď v pátek zrovna jedno soustředění skončilo.Z něj jsme se přesunuli do Hostinného, kde se hrál už 5. republikový bodovací turnaj (celkem jich je 6).Tentokrát jsem hrála pouze vyšší kategorii, a to dorost.Umístila jsem se na 3 .místě.Sice tam nebyly nejlepší hráčky, ale přesto mám ze třetího místa radost.Na
turnaj starších žáků jsem nejela, jelikož hned v
tomto týdnu odjíždím na mezinárodní turnaj do Hodonína. Navíc mě ještě čeká ligový zápas, takže bych toho měla už opravdu hodně.Jinak stále platí, že bych se moc ráda probojovala na ME juniorů do Portugalska, kterému předchází několik mezinárodních startů.Například ve Španělsku, v Itálii nebo v Polsku.Přála bych si, abych na některý z nich byla nominovaná.Určitě dám vědět, jak vše dopadlo.

02.10.2016
Ahoj, v srpnu začala nová sezóna, která je pro mě moc důležitá.Chtěla bych se probojovat mezi 3 hráčky, které se v červenci 2017 zúčastní ME juniorů v Portugalsku.Zatím mám velkou radost, protože se mi vydařily první dva bodovací turnaje ČR.Ten první se hrál 2.9. v Praze, kde jsem ve dvouhře obsadila druhé místo a ten druhý se uskutečnil právě tento víkend v Ostravě a mě se povedlo turnaj vyhrát.Dostala jsem se tak na první místo republikového žebříčku.Je to moc fajn , ale čeká mě ještě dlouhá a dost náročná cesta.Každý měsíc máme naplánované týdenní soustředění a jeden bodovací turnaj, každý týden zápasy- buď ligové nebo okresní a do konce roku bych měla jet na dva mezinárodní starty a do toho musím dobře zvládnout školu.Doufám, že se mi to podaří.Mám ve škole fajn kamarádky a doma super rodiče, kteří mě moc podporují a pomáhají mi, tak držte palce :-)

12.03.2016
Ahoj,ve stolním tenisu začíná pomalu vrcholit sezóna a minulý týden 5.3. proběhlo první Mistrovství ČR.Jednalo se MČR družstev starších žáků v Ostravě, kterého jsem se zúčastnila společně se dvěma spoluhráčkami.Probojovaly jsme se do finále, kde jsme prohrály s družstvem Havířova a obsadily tak druhé místo.Od 21.3.mě čeká soustředění s reprezentací a hned po jeho skončení odjíždíme na mezinárodní turnaj do rakouského Linze, takže Velikonoce strávíme \"pingpongově\".

19.01.2016
Ahoj,po lyžařském kurzu, na kterém jsme byli se školou, a který byl super, mě o víkendu 17.1. čekal republikový bodovací turnaj starších žáků v Hluku.Neměla jsem moc času na trénink, ale turnaj dopadl skvěle.Skončila jsem na 3.místě.O postup do finále jsem prohrála s o rok starší hráčkou, pozdější vítězkou celého turnaje.Teď jsem v Praze na soustředění s českou reprezentací, kde se připravujeme na mezinárodní mistrovství, které začne 9.února v Hodoníně.

05.01.2016
Ahoj,já mám tento týden poprvé v letošní sezóně volno a netrénuji, protože jsme odjeli se školou na lyžařský kurz do Pasek nad Jizerou.Jelikož nebyl sníh, 2 dny jsme nelyžovali, ale včera jsme už vyrazili na svah.Pro mě je to něco nového, protože na lyžích stojím poprvé, ale užívám si to.Hned týden po návratu z hor tj.16.a 17.ledna mě čeká republikový bodovací turnaj, který se koná v Hluku.Budu mít na přípravu jen 5 dní, tak doufám, že to zvládnu.

Generální partner

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

S podporou

Děkujeme všem,
kteří podporují
nadání a úspěchy
dětí České republiky!