Lvíčátka Klimkovice

Hasičina - přípravka mladých hasičů

Nominace nám byla udělena v roce 2014

Naše úspěchy:

Naše ukázky jsou velice žádané. Za poslední dva roky mají děti za sebou 21 vystoupení. Z časových důvodů další ukázky musíme bohužel odmítat. Děti zasahovali například při Dnu s hasiči v Ostravě, na festivalu přípravek v Břehách u Přelouče. Podívali se také do zahraničí do Polska. V září roku 2014 pak byli součástí programů jedné z největších akcí v ČR a to Dnů NATO v Ostravě. Představili se jak v sobotním tak i v nedělním programu.

Co právě děláme?

02.10.2015
Za letošní sezónu máme za sebou spoustu akcí a vystoupení. Například jsme vystoupili na Bambifestu, několika akcích pořádaných městy, na spoustě oslav výročí dobrovolných hasičů. Naši nejvzdálenější ukázka byla na druhém konci republiky a to v Domažlicích na Plzeňsku. Mohli jste nás také vidět na akci Společně pro bezpečnější Ostravu a dalších. Do konce roku nás také ještě pár ukázek čeká.

09.05.2015
Na konci března jsme byli jako hosté pozváni do divadelní Talk show Tell or show.

24.03.2015
Máme za sebou další ukázku. V sobotu 21. března 2015 jsme zavítali na Shromáždění delegátů SDH okresu Ostrava.

03.03.2015
Máme za sebou premiéru nového vystoupení, ve kterém jsme předvedli další čtyři druhy zásahů, se kterými se můžou hasiči setkat. Jedná se o akutní otevření uzavřených prostor, zásah při dopravní nehodě s únikem amoniaku, záchrana osoby z tekoucí vody a zásah na železničním přejezdu při srážce automobilu s lokomotivo.

18.01.2015
V současné chvíli se dětmi s dětmi připravujme na novou sérii ukázek. V minulém roce se děti naučili zasahovat při čtyřech mimořádných událostech, které pak představovali veřejnosti. V letošním roce ukáží další čtyři typy zásahů se kterými se hasičská jednotka může setkat. Zatím neprozradíme o jaké mimořádné události se bude jednat. Premiéra ukázky se uskuteční 28.února.

Generální partner

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

S podporou

Děkujeme všem,
kteří podporují
nadání a úspěchy
dětí České republiky!