Gymnázium Jeseník, tým CO3

FIRST LEGO LEAGUE stavba a programování robota

Nominace nám byla udělena v roce 2014

Naše úspěchy:

1. místo v českém národním kole soutěže FLL 2013, Cena děkana Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého za inovativní výzkum v oblasti čištění odpadních vod. Dále 5. místo v mezinárodním Semifinále FLL Southeast (HU/BG/SK/CZ) a zlatá medaile za výzkum. V evropském Finále soutěže FLL 20. místo.

2015 - Ve Finále Central Europe FLL 2015 v německém Mnichově jsme obsadili 14. místo z 24 nejlepších týmů z 800, které soutěžily v 7 evropských zemích.

2014 - Již podruhé jsme zvítězili v českém národním kole soutěže FIRST LEGO League.

2015 - Získali jsme bronz v celkovém pořadí v mezinárodním Semifinále FIRST LEGO League v maďarském Debrecenu, kterého se zúčastnily nejlepší týmy z Maďarska, Polska, Slovenska a Česka. V disciplíně Design robota jsme zvítězili.

Co právě děláme?

19.04.2015
Letošní ročník robotické soutěže FIRST LEGO League právě skončil. Připravujeme se na soutěž Roboj a pomalu také přemýšlíme o robotovi, se kterým se FLL zúčastníme v dalším školním roce. Už dvakrát jsme se probojovali do evropského finále FLL, takže příští rok bychom rádi postoupili až do celosvětového kola :-). Podaří se nám to? Držte nám pěsti.

Generální partner

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

S podporou

Děkujeme všem,
kteří podporují
nadání a úspěchy
dětí České republiky!