Klára a Volodymyr Vaněčková a Drahun

párový sportovně -společenský tanec, zahrnující tance latinsko-americké a standardní


Krajskou nominaci jsem získala v roce 2014

Moje úspěchy:

6. místo v ranklistu České republiky, 5. místo v žebříčku ligy juniorů, postup do semifinále na mistrovství ČR ve standardních tancích, během jednoho roku raketový postup z hobby třídy do nejvyšší možné třídy, kterou jako výkonnostní sportovec ve své kategorii juniorů I může dosáhnout.

Co právě dělám?

08.07.2015
V červnu jsme měli se školní kapelou několik docela úspěšných koncertů. Taky jsem se zúčastnila pěvecké soutěže, kde jsem byla druhá. Jinak jsme reprezentovali ČR a náš klub na dalších mezinárodních soutěžích, nejúspěšnější jsme byli v Lašku (Slo). Aktuálně jsme v žebříčku sedmí. Minulý týden jsme byli na prvním prázdninovém soustředění, ještě 2 nás čekají. Takže ani o prázdninách žádná zahálka... Tanec mě prostě moc baví.

18.05.2015
Jsme opět v reprezentaci ČR. Štěstí přeje připraveným... Byli jsme na dalších několika mezinárodních závodech (Lublaň - Slovinsko, Zabre - Polsko, Budapest - Maďarsko). Příští týden je závod ligy v Olomouci - tj. těch nejlepších z Čech. Tak nám držte palce!

17.02.2015
Mám hotové nové šaty. Jsou z bílé krajky a jsou konečně zdobené kamerny. Blýskají se na dálku, to jsem podle soutěžního řádu doteď nemohla. A Vláďa má konečně frak, nejen vestičku. Fakt nám to sluší. Posílám fotku z Mistrovství České republiky. Moc se nám nepovedlo, protože Vláďa byl nemocný, ale přesto jsme startovali.

17.02.2015
Vrátili jsme se z mezinárodních závodů v Itálii. Byli jsme 11.v nové třídě junior II, kde jsme totálně nejmladší. Super!

13.02.2015
Připravujeme se na nové závody, opět mezinárodní a také na vystoupení, a to na školním plese V Říčanské Labuti, kde budeme mít s Vláďou opět ukázky našeho tance, ale i další vystoupení se školní kapelou, ve které již od 2.třídy zpívám. Kromě toho chystám koncert na klavír, protože již několik let na něj hraji, a chci svými tóny taky potěšit pár lidí. Klára

13.02.2015
K 1.říjnu jsme se stali reprezentanty České republiky. To znamená, že jsme mezi 6 nejlepšími páry v republice. Barvy naší vlasti jsme úspěšně hájili na mezinároních závodech Prague Open a dále v Mariboru a Dortmundu. Od 1.ledna jsme nejmladšími v nové výkonnostní kategorii Junior II. Přesto jsme získali nová ocenění na dalších mezinárodních závodech na Open v italském Bassanu del Grappa a na Open v Budapešti. Usilujeme o další postup i v latinsko-amerických tancích.

Generální partner

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

S podporou

Děkujeme všem,
kteří podporují
nadání a úspěchy
dětí České republiky!